Over

Hells Charcoal biedt hoogwaardige kwaliteit houtskool aan. Onze doelgroep zijn de echte liefhebbers van smaak – of het nu een hoge temperatuur BBQ is voor de directe grill of een “Low & Slow” is. Voor ons staat smaak voorop. Onze houtskool is geschikt voor iedere soort Kamado BBQ, dus stop het in een Green Egg, Black Bastard, Kamado Joe, allerlei soorten Kettle BBQ’s van onder andere Weber & Boretti en uiteraard ook de restaurant houtskool ovens.

Hells Charcoal Premium, wordt gemaakt van de Acacia bomen die speciaal geselecteerd zijn voor houtkap. Het productie process is de beproefde traditionele methode die al duizenden jaren oud is. In plaats van moderne oven- en retortmethoden te gebruiken die houtskool op een veel hogere productiesnelheid teweegbrengen, maar de kwaliteit sterk aantasten, maakt Hells Charcoal in samenwerking met de lokale dorpen gebruik van de eeuwenoude methode voor de productie van pit / klei. Dit kost veel langer tijd om te carboniseren, met een gemiddelde van 3-4 weken voordat het klaar is voor thuis / professioneel gebruik. Maar met een absoluut gegarandeerde hoogste kwaliteit die je vinden kan.

Geef een antwoord